Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Juny 2020 - Ramon Augé

DIVENDRES 19 MARÇ 2021

 

Aquest mes de juny tornem a reprendre la publicació de la revista mensual Paeria, que havia estat aturada els mesos d’abril i maig a causa de l’esclat de la pandèmia de la Covid-19 i de les mesures de prevenció previstes en la declaració de l’estat d’alarma.

Durant aquests mesos, coincidint amb el punt àlgid de la crisi sanitària de la Covid-19, a la Paeria de Cervera no hem parat de treballar per donar resposta a les necessitats de la població. Estic en contacte permanent amb els responsables del CAP i de les residències, que m’informen puntualment de la situació sanitària. A la vegada, els he ofert el suport de la Paeria de Cervera per al que calgués. Els hem ajudat amb l’aportació de material de protecció, la neteja amb desinfectant d’instal·lacions i els carrers adjacents o la cessió de tauletes a les dos residències, entre d’altres.

Vull fer públic el meu agraïment a la gran tasca feta per tots els professionals sanitaris i assistencials a la nostra ciutat. També als cossos de seguretat i tot el personal que ha estat a primera línia. Gràcies pel vostre esforç.

Faig extensiu el meu agraïment a tota la població de Cervera per la responsabilitat mostrada, ja que en la gran majoria dels casos s’ha respectat el confinament i s’ha complert amb les mesures dictades per les autoritats sanitàries i de protecció civil. Tot i això, no es pot baixar la guàrdia i cal continuar respectant les indicacions establertes en cada fase del desconfinament gradual i el distanciament social.

A la Paeria de Cervera hem reprès l’atenció ciutadana presencial, amb totes les mesures de protecció necessàries. Us recomano, però, que si podeu feu els tràmits a través de la Seu electrònica, que trobareu a la web municipal www.cerverapaeria.cat. Des de la Seu electrònica es poden formalitzar més d’un centenar de tràmits.

Aprofito per destacar el nivell de transparència de la nostra web municipal, que ha assolit el prestigiós Segell Infoparticipa, que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). La web compleix 42 dels 48 indicadors de transparència, un 87,50%, que hem assolit en menys d’un any de treball, al passar del 23,08%el 2019 a l’actual 87,50%.

La crisi sanitària està derivant en una crisi econòmica i social a la qual hem de fer front totes les administracions. Amb el Consell Comarcal hem creat dos taules de treball, una per a la recuperació econòmica i una altra de social, que esperem que ben aviat puguin implementar mesures concretes per a la reactivació de comerços i indústries de Cervera i per ajudar a tota la gent que ho necessiti.

Només em resta dir-vos: ENS EN SORTIREM!