Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Junts per Cervera - març 2020

AMBICIÓ PER CERVERA

DIVENDRES 19 MARÇ 2021


Aquestes darreres setmanes, més enllà de totes les interessants informacions sobre l’actualitat de la ciutat que trobareu en aquesta revista, en aquest escrit també volem compartir una sèrie de mesures que hem impulsat des de l’Equip de Govern de la Paeria per a millorar la qualitat de vida dels cerverins i les cerverines, amb l’objectiu de continuar augmentant el benestar i les oportunitats de futur de totes i tots els que vivim a la capital de la Segarra.

Així, hem impulsat una inversió de 228.888 euros per a proveir electricitat i aigua calenta a la piscina coberta i al pavelló polivalent, així com al nou poliesportiu a la zona esportiva. Però el millor és que ho farem a través d’una subvenció de 206.000 euros de la Diputació de Lleida.

Amb la mateixa ambició, fa pocs dies vam sol·licitar a la directora general de Creació, Acció Territorial i Biblioteques, Àngels Ponsa, l’ampliació i millora de la Biblioteca Josep Finestres, en el transcurs d’una visita a l’equipament. Així, després de constatar la gran feina i el bon servei que dona la nostra biblioteca comarcal, la directora s’ha compromès a treballar amb la Paeria per trobar les millors solucions possibles per a l’equipament actual, sense descartar la possibilitat de fer-ne una de nova en un altre espai de la ciutat, sempre que s’hi impliquin altres administracions superiors.

Finalment, també volem posar en valor l’inici dels treballs de millora dels camins i vials afectats pel temporal Glòria d’aquest mes de gener, al nostre municipi, i per a les quals ja hem demanat ajuda a l’Estat, la Generalitat i la Diputació. D’aquesta manera, volem recuperar la normalitat i aprofitar per a reforçar totes aquestes vies afectades, en previsió que en futurs episodis d’inclemències meteorològiques puguin resistir millor i minimitzar els perjudicis provocats a la població.

Amb aquesta voluntat de servei, i la il·lusió per fer més fàcil el dia a dia de totes les nostres veïnes i veïns, seguim Junts per Cervera i al peu del canó, treballant pel progrés i el futur d’aquesta ciutat que ens apassiona i ens enorgulleix. Per acabar, només ens resta donar-vos les gràcies de tot cor per la vostra comprensió i la inestimable col·laboració.