Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La regidoria de Joventut organitza unes xerrades per la sostenibilitat

L'objectiu de les xerrades és conscienciar sobre un futur sotenible

DIVENDRES 27 MAIG 2022

La regidoria de Joventut i l'Espai Jove "El Racó" han organitzat les xerrades "Per un futur sostenible" per aquest proper mes de juny coincidint amb els Dies Mundials del Medi Ambient (5 de juny) i de la Gastronomia Sostenible (18 de juny).

Per aquest motiu, durant els propers divendres 3 i 17 de juny es realitzaran un seguit de xerrades enfocades a sensibilitzar la població sobre dos temes tant importants pel nostre futur.

La primera xerrada serà "El reciclatge per combatre el canvi climàtic", a càrrec d'Isaac Peraire (Director de l'Agència de Residus de Catalunya) i presentada per la regidora de Medi Ambient de la Paeria de Cervera, Mercè Carulla, donarà claus per contribuir en un futur més ecològic per reduir els efectes del canvi climàtic.

La segona, titulada "La importància de la gastronomia saludable" anirà a càrrec de Raquel París, dietista nutricionista del CAP Cervera on ens destacarà la importància de realitzar una dieta que tingui cura del medi ambient i de l'entorn.

Tant una com altre xerrada, es faran en format telemàtic i per tal de fer una previsió d'assistents i poder enviar l'enllaç, s'ha habilitat el següent enllaç (https://ja.cat/bgfKJ)