Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La regidoria de Joventut ofereix 80 places als Camps de Treball Locals

Aquestes accions es realitzaran 4 torns per 20 participants cadascun

DIVENDRES 20 MAIG 2022

Un any més, la regidoria de Joventut de la Paeria de Cervera torna a impulsar els Camps de Treball Locals adreçats a la població de 12 a 16 anys, un projecte que pretén fomentar el voluntariat a la població jove del municipi.

A diferència dels darrers anys, aquest any, la regidoria de Joventut ha decidit oferir 4 torns amb 20 places cadascun per tal de poder oferir aquest recurs a més joves.

Així doncs, durant les 4 setmanes que es duran a terme, els i les joves participants s'encarregaran de realitzar diferents actuacions de manteniment en diferents espais i equipaments municipals.

Una vegada finalitzin la seva participació, des de la regidoria se'ls obsequiarà amb un abonament de 10 entrades per la piscina municipal (a escollir si voldran gaudir-lo a la temporada d'estiu o a la temporada d'hivern).

El període per formalitzar les inscripcions és des del divendres 20 de maig al diumenge 19 de juny i, tal com s'ha fet els darrers anys, es realitzaran per via telemàtica a l'enllaç següent: https://ja.cat/jP8UZ.

Per qualsevol dubte o voler més informació, es pot preguntar directament a l'Espai Jove o bé contactar-hi per WhatsApp (al 667 86 08 80), correu electrònic (espaijove@cerverapaeria.cat).