Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Paeria de Cervera homenatja el pilot de motocròs Carlos Prat Sendra

Dilluns 24 de maig va tenir lloc una rebuda institucional i un acte de reconeixement de la Paeria de Cervera al jove pilot de motocròs Carlos Prat Sendra, que la temporada passada fou campió de Catalunya en categoria MX 85.

Acte de reconeixement a Carlos Prat (foto Jordi Prat)
Acte de reconeixement a Carlos Prat (foto Jordi Prat)

DIMARTS 25 MAIG 2021

L’acte va tenir lloc a la Sala de Plens, amb l’assistència de regidors i regidores del Consistori, membres del Consell Municipal d’Esports i familiars del jove pilot cerverí.

Va rebre un detall commemoratiu de mans del paer en cap, Joan Santacana, i de la regidora d’Esports i Joventut, Meritxell Ramon.

La recepció institucional fou en motiu de reconèixer els mèrits esportius de Carlos Prat Sendra, campió de Catalunya juvenil de motocròs en categoria MX 85 l’any 2020. 

Amb només 14 anys ja ha estat tres vegades campió de Catalunya. A més, també competeix a nivell estatal i europeu. El proper cap de setmana, del 28 al 30 de maig, participarà al Campionat d’Europa.


Suspensió de la Nit de l’Esport Local

Enguany, a causa de la situació epidemiològica i per la manca de nominacions de les entitats atesa la paralització la temporada passada de la gran majoria de competicions, no s’ha pogut celebrar la Nit de l’Esport Local.

Tot i aquesta situació, el jove pilot Carlos Prat sí que ha pogut competir en la seva modalitat esportiva. Per tant, tal com ja se l’havia reconegut en altres edicions de la Nit de l'Esport, se li vol reconèixer el seu mèrit esportiu de la passada temporada.