Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Estrenem web i aplicació mòbil

Ja pots assabentar-te de tota l'actualitat de tot el que impulsa la regidoria de Joventut i l'Espai Jove "El Racó"

DIMARTS 11 GENER 2022

La regidoria de Joventut de la Paeria de Cervera i l'Espai Jove "El Racó" estem d'enhorabona. Després de les festes de Nadal estrenem el 2022 amb una novetat, la nova web i l'aplicació mòbil.

Aquestes dues eines permetran que els i les joves de Cervera puguin assabentar-se, d'una forma àgil i ràpida, de tota la informació de les activitats i notícies del seu interès. A més, es tracta d'una web i una aplicació que pretén ser molt participativa ja que, a banda de contactar amb les persones que integren la regidoria, permetrà proposar noves activitats o votar en diferents enquestes sobre determinats aspectes.

Tant la nova web com la aplicació "El meu Racó" (disponible de forma gratuïta per Android i iOs) han estat desenvolupades pel jove cerverí Marc Celeiro, estudiant de Comunicació Interactiva a la UAB, guanyador entre d'altres del Premi “Hackovid”, un concurs d’aplicacions innovadores organitzat pel Departament de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya, la Fundació i2CAT amb el suport de la Mobile World Capital Barcelona per lluitar contra la pandèmia.

La regidora de Joventut, Meritxell Ramon, valora molt positivament aquestes dues eines ja que ajuden a apropar la regidoria al conjunt de població i convida a tots i totes les joves a descarregar-la.