Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El SISI de la Segarra ja ha obert les portes per al nou curs escolar

El Servei d’Intervenció Socioeducativa del Consell Comarcal presenta per aquest curs escolar un ampli ventall d’activitats per als infants i adolescents de la Segarra.

Imatge d'una de les activitats d'aquest curs al SISI
Imatge d'una de les activitats d'aquest curs al SISI

DIJOUS 07 OCTUBRE 2021

El SISI és el servei d'intervenció socioeducativa itinerant a la Segarra que acull infants i adolescents fora de l’horari escolar com un reforç. Els municipis de la comarca que projecten el SISI són Cervera, Guissona, Torà i Sant Guim de Freixenet.

Als municipis de Cervera i Guissona van iniciar l’activitat a finals de setembre en horari de tardes, de dilluns a dijous de 15.30 a 19 hores, on es realitza l’atenció directa amb els infants de primària i adolescents de secundària, i els divendres es realitza l’atenció amb el grup de joves.

Les activitats que es duen a terme des del SISI són molt diverses, però totes estan encaminades per donar suport, estimular i potenciar l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics i de lleure, i compensar les deficiències socioeducatives de les persones ateses, mitjançant el treball individualitzat, el grupal, la família, el treball en xarxa i amb la comunitat.

Des del Consell Comarcal aquest any es vol unir forces amb els territoris per tal que tots els infants puguin gaudir d’activitats integradores i normalitzades, acompanyant a les famílies en tot el seu procés. L’objectiu és que la situació de risc social no sigui un impediment per poder accedir a les activitats del territori.

Informació i foto aportades pel Consell Comarcal de la Segarra.