Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El projecte Keep Calm engega el curs amb noves activitats

Aquest projecte, realitzat per professionals de la cooperativa de lleure Quàlia, treballa estretament amb l'Espai Jove "El Racó" apropa el lleure als i les joves amb problemàtiques de salut mental.

Capçalera del flyer informatiu (Keep Calm)
Capçalera del flyer informatiu (Keep Calm)

DIVENDRES 15 OCTUBRE 2021

Keep Calm, impulsat per la cooperativa Quàlia, és un projecte d'acompanyament a través del lleure per a joves de 15 a 25 anys amb problemàtiques diverses de salut mental, sense necessitat de diagnòstic (conductes disruptives, aïllament, canvis bruscs d'ànims... )

Es divideix en dos tipus d'espais d'acompanyament:

Acompanyaments individuals amb els joves que així ho vulguin (Acompanyament en el lleure, cap a la inserció/orientació laboral i/o altres problemàtiques diverses,...). Sempre fent xarxa amb el territori i aprofitant els seus recursos.

- Trobades grupals: assembleàries, on es decideixen les activitats que es volen fer, i/o lúdiques (Ex: campionats de ping-pong, carnaval, fusteria, voluntariats, tallers de cuina ...). Des del gener hem dut a terme 35 activitats i en tenim 15 més de previstes fins a final d'any. Actualment som 13 joves vinculats al grup tot i que uns 24 de joves han participat de les activitats.

L'horari i ubicació de les trobades grupals acostuma a ser el divendres de 17 a 19h a Cervera (Espai Jove "El Racó") tot i que també es fan, aproximadament 1 al mes, trobades lúdiques en cap de setmana, de temporització variable.

Aquest projecte va destinat, principalment, a joves de la Segarra però també és obert a joves de l'Urgell.

Si estàs interessat/interessada en formar-ne part pots contactar a través de keepcalm@lleurequalia.cat 673 22 04 27 (Aïda) o bé mitjançant la seva pàgina web.

També us adjuntem el material per a joves i professionals, per si coneixeu algun jove que podria beneficiar-se'n.