Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arrenquem el curs amb el concert Cervera Sound

Van participar els grups guanyadors del Cervera Sound i Escaldes Sound 2022

Imatge del grup Eskurçó (foto Regidoria de Joventut)
Imatge del grup Eskurçó (foto Regidoria de Joventut)

DILLUNS 19 SETEMBRE 2022

Divendres passat al vespre, la regidoria de Joventut va organitzar una nova edició del concert de música Cervera Sound a la Plaça Pius XII.

A diferència de l'edició de 2021, per aquesta segona edició, el concert es trobava emmarcat dins de la programació de la setmana cultural Isagoge i va comptar amb l'actuació dels grups Eskurçó (format per joves de Cervera) i Makuka y los Afronautas (integrat per 3 joves andorrans).

Durant els 90 minuts de concert, el públic assistent va poder gaudir de la música d'aquests dels conjunts guanyadors del concurs Cervera Sound i Escaldes Sound.

Tal com va destacar la regidora, Meritxell Ramon, "amb aquesta segona edició, consolidem el projecte iniciat l'any passat que vol promoure la creació musical per part de joves de Cervera i la comarca al mateix temps que oferim una activitat de lleure pel conjunt de la població".

Des de la regidoria de Joventut de la Paeria així com de la del Comú d'Escaldes-Engordany es valora molt positivament aquesta edició i ja es treballa per realitzar una nova edició el 2023. A més, els diferents professionals van valorar de forma satisfactòria la interrelació i contacte que estableixen els joves dels dos territoris.