Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“Viu el Nadal a Cervera” ofereix més de 30 activitats per a infants i joves

La Regidoria de Joventut i l'Espai Jove de la Paeria organitzen la segona edició de “Viu el Nadal a Cervera”, una proposta lúdica per a infants i joves durant les vacances escolars que substitueix el tradicional Parc de Nadal.

DIMECRES 15 DESEMBRE 2021

Del 23 de desembre al 4 de gener s’han programat més de 30 activitats: tallers diversos (joc, circ, teatre, màgia, percussió corporal..); esports (pàdel, body combat, zumba...); entreteniment (escape room, paintball, jocs amb material reciclat, inflables, conducció de vehicles elèctrics, cursa d’orientació, espai virtual, passatge del terror...), i espectacles (cinema, mags, clowns, contacontes, teatre familiar...). 

La majoria dels actes estan previstos en dies laborables de les vacances escolars, com a alternativa al Parc de Nadal, que enguany es torna a suspendre per evitar concentracions de persones en època de pandèmia. 

Segons la regidora de Joventut, Meritxell Ramon, “s’ha preparat una oferta d’activitats variades amb l’objectiu d’oferir un temps i un espai d’oci a infants i joves de Cervera durant les festes de Nadal”.


Pots consultar les activitats i fer les reserves a: https://www.cervera.cat/actualitat/activitats-de-nadal